Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Testari echipamente foto-video

Manfrotto lanseaza seria de trepiede 290 din carbon

manfrotto-trepied-carbon-290

 

Manfrotto lanseaza seria de trepiede 290 din carbon

 

Manfrotto lanseaza seria de trepiede de carbon 290, usoare si versatile, suportul ideal pentru a acompania fotografii in drumul lor de la hobby la pasiune.

 

Manfrotto a lansat de curand noua serie de trepiede de carbon 290,  destinate a insoti fotografii pasionati in drumul lor catre performante din ce in ce mai bune. In acest punct, in care fotografii au depasit stadiul de incepator, dar inca nu au facut din fotografie o meserie de zi cu zi, a gasi acele accesorii si echipamente care sa ofere cel mai bun echilibru intre performanta, versatilitate si practica este tot mai greu.

De obicei,  ”primul trepied” achizitionat de catre un pasionat, se dovedeste a nu fi intotdeauna cea mai buna alegere, de multe ori fiind ales pe criteriul ”pretul cel mai mic” insa acel trepied ieftin este prea slab si nu poate fi imbunatatit, iar cele pro au o multime de caracteristici, prea multe optiuni si costa prea mult.

Seria 290 ata cea din aluminiu cat si cea din carbon a fost creata pentru a umple acest gol dintre cele doua clase de trepiede, entry level si pro, oferind fotografilor aspiranti un suport echilibrat in drumul lor de la hobby/ pasiune la o activitate de profesionist (job zilnic).

Deplasarile in locatii sau vacantele sunt de obicei elementul care declanseaza dorinta de a lua fotografia in serios. Este insa dificil sa gasesti un trepied care este compact si usor pentru a fi potrivit pentru calatorii, dar indeajuns de stabil pentru a fi de ajutor odata ajuns la destinatie.

 

Usor, compact si transportabil, fara a sacrifica stabilitatea aparatului foto

manfrotto-trepied-carbon-290

Trepiedele seriei 290 Carbon au fost gandite pentru a fi usor de transportat, fiind concepute special pentru fotografii pasionati de calatorii.

Trepiedele 290 au dimensiuni reduse atunci cand sunt stranse, si sunt usoare si stabile atunci cand sunt deschise. Pentru seria 290, Manfrotto a dezvoltat o noua generatie de tuburi de carbon, un compozit care raspunde cerintelor fotografilor aspiranti.

manfrotto-trepied-carbon-290-3

Sunt folosite unghiuri de pozitionare ale fibrelor de carbon astfel incat sa ofere rigiditate, flexibilitate si stabilitate mult mai bune in raport cu cele oferite de picioarele de aluminiu.

 

Versatile si adaptabile, trepiede seria 290 carbon ajuta la obtinerea unor rezultate spectaculoase, in toate situatiile si stilurile fotografice

Pe masura ce fotografii experimenteaza cu noi genuri de fotografie, precum cea macro, arhitecturala, portret, sport sau wildlife, observa ca fiecare tehnica are cerinte specifice in ceea ce priveste aparatul foto si accesoriile folosite.

Astfel, trepiede Manfrotto 290 Carbon,  au capetele apartinand seriei PRO si interschimbabile, astfel incat un trepied sa se poate adapta cerintelor fotografilor si sa poata fi optimizat pentru orice stil de fotografie.

manfrotto-carbon-290-4

 

Durabil si construit pentru aplicatii ”heavy-duty”, fara a pierde din rezistenta si performanta in timp

Trepiedele gamei 290 Carbon au fost construite pentru a rezista in timp: picioarele lor puternice si  imbinarile din aluminiu, care pot fi ajustate pentru a proteja impotriva uzurii, garanteaza ca aceste trepiede vor rezista mai mult timp decat aparatul foto pe care trebuie sa-l sustina.

 manfrotto-trepied-carbon-290-2

Creativitate si flexibilitate, cu o libertate de pozitionare care egaleaza stabilitatea

Manfrotto a avut grija ca trepiede 290 Carbon sa ofere fotografilor libertate de pozitionare si flexibilitate, pentru a-si putea exprima creativitatea la maximum. Designerii italieni au fost atenti la cele mai mici detalii in realizarea acestor trepiede, pentru a oferi o gama larga de dimensiuni, de la minime la maxime, si selectia foarte rapida a unghiurilor de deschidere a picioarelor, astfel incat fotografii sa poata lucra in spatii inguste, la inaltimi diferite, dar avand in permanenta un suport stabil pentru aparat, pentru imagini clare si incadrate corect.

 

Gama larga de produse

Seria 290 Carbon include atat picioarele simple de trepied cat si o gama kituri complete formate din picioare si cap, gata pentru a fi folosite. Acestea sunt impartite in doua marimi, modelul 294 fiind mai stabil si cu diametrul tuburilor mai mare, in 3 sectiuni pentru o stabilitate mai mare si rezistenta la vibratii, in timp ce modelul mai compact, 293, are tuburile mai inguste, si 4 sectiuni, pentru a se strange la o dimensiune foarte mica.

Din toate aceste motive seria 290 Carbon este ideala pentru fotografiicare doresc un trepied usor, stabil si deosebit de performant in orice situatie.

 

manfrotto-290-carbon-cap-804rc2
Manfrotto 290 carbon cu cap 804RC2

 

Manfrotto 290 carbon cu cap bila 496RC2
Manfrotto 290 carbon cu cap bila 494RC2

 

Manfrotto 290 carbon cu cap Foldable
Manfrotto 290 carbon cu cap Foldable

 

MT293C4
Manfrotto carbon – monopied

%d bloggers like this: