Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Testari echipamente foto-video

Kata, o fotografa adolescenta

Cand auzi cuvantul ”fotograf” te gandesti automat la un barbat in floarea varstei, destul de puternic incat sa poata purta un rucsac plic cu echipament o zi intreaga. Dar ce alegi daca tu esti o adolescenta pasionata de fotografie, care acum descopera jocul cu lumina si doresti sa ai zi de zi aparatul foto alaturi, fara a renunta la stilul personal atat de important tie? In plus, pentru aparatul si obiectivul entry-level pe care le detii nu ai nevoie de un rucsac sau o geanta mare, care sa te incomodeze.

Special pentru voi, Kata a creat o noua linie de genti, Light Pic, care permit utilizarea lor in fiecare zi, atat pentru a pastra lucrurile personale cat si, atunci cand este nevoie, echipamentul foto. Acest lucru a fost realizat prin crearea unui compartiment special foto, care poate fi scos din geanta, atunci cand nu este necesar.

Acest compartiment poate adaposti un aparat foto DSLR entry-level, cu un obiectiv standard atasat, existand loc si pentru un al doilea obiectiv sau un blitz. Peretele despartitor din interiorul compartimentului foto este si el detasabil ceea ce permite pozitionarea lui, prin intermediului benzilor velcro, in functie de dimensiunile echipamentului.

Vorbind de libertatea oferita de compartimentul foto, acesta poate fi amplasat in oricare parte din interiorul gentii, in functie de cum va este mai comod, iar pentru securizarea lui si impiedicarea miscarii libere prin geanta, acesta se prinde cu o clapeta speciala cu velcro. Fermoarul dublu al acestui compartiment foto permite deschiderea usoara, indiferent de partea pe care este amplasat.

Interiorul gentii este foarte spatios, fiind gandit ca un compartiment principal, cu foarte multe buzunare laterale interioare, pentru depozitarea diferitelor obiecte personale. Geanta are doua buzunare exterioare, in lateral, care permit pastrarea lucrurilor de care este nevoie mai des, precum chei, telefon, acte sau portofel, acestea fiind in siguranta deoarece buzunarele sunt inchise cu fermoar. De asemenea, in partea din spate mai este un buzunar, inchis la randul sau cu fermoar, care permite depozitarea obiectelor plate, precum carti sau documente.

Vorbind de interior, materialul care captuseste geanta si care imbraca compartimentul foto, pastreaza culoarea galbena, caracteristica Kata, care face mai usoara observarea chiar si a celor mai mici obiecte, culoare care este imbogatita la aceste genti cu cerculete si buline albe, ce dau un aer vesel si tineresc intregii linii.

Acest aer tineresc este accentuat si la exterior, prin detalii inedite, care atrag privirile, avand un impact vizual deosebit. Designerii Kata au transformat catarama care permite reglarea lungimii curelei de umar intr-o adevarata declaratie de stil. Astfel, cureaua se blocheaza sau deblocheaza printr-o catarama, mare, rotunda, de metal, ce poarta spirala Kata si care se invarte pentru inchidere si deschidere.

Un alt avantaj al posibilitatii de reglare a curelei gentii este faptul ca ofera mai multe moduri de purtare, fie pe un umar, fie peste umar, pentru un confort si o siguranta mai mare, sau ca si poseta, prin scurtarea curelei.

Vorbind de avantaje, aceasta noua geanta Kata pastreaza caracteristicile apreciate si la restul produselor, precum fermoarul de deschidere amplasat in partea superioara, care permite un acces foarte rapid la echipamentul foto si la interiorul gentii, banda TST care protejeaza partea frontala, aceasta zona fiind cea mai expusa lovirilor, materialul impermeabil si rezistent la uzura Ripstop sau spuma perforata Aeriform din care sunt realizati peretii interiori si cei despartitori care reduc greutatea gentii, pastrand protectia  la un nivel ridicat.

Acest nou model de geanta, apartinand colectiei D-Light, este disponibila in trei dimensiuni, Light Pic 20 DL, Light Pic 40 DL si Light Pic 60 DL, pentru a permite alegerea marimii potrivite pentru fiecare in parte.

[slideshow]

%d bloggers like this: