Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Evenimente

O plimbare prin istoria Photosetup

Salutare! Astăzi ne-am propus să te plimbăm puțin prin evoluția constantă din ultimii ani ai Photosetup, ca să înțelegi mai bine filosofia noastră, dar și să cunoști oamenii din spatele acestui brand 🙂 Să începem!

 

Evoluția Photosetup

Photosetup – a apărut din dorința de a fi cat mai aproape de profesioniștii din domeniul foto-video-film-tv, prin echipamente de calitate.

Photosetup a luat naștere încă din secolul al XX-lea, dar noutățile secolului al XXI-lea nu ne-au speriat, deoarece suntem mereu în pas cu noile tehnologii și echipamente, pe care le reprezentăm și le distribuim cu experiența bogată acumulată în ultimii 21 de ani! 

showroom photosetup

De unde a pornit ideea Photosetup? 

Precum se spune, nevoia îl învață pe om, iar modelul Photosetup de business s-a dezvoltat din necesitatea aducerii pe piața din România a unor echipamente foto care lipseau până în acel moment, urmând ca din anul 1999, Photosetup să devină primul distribuitor de echipamente Manfrotto din țară. Ulterior, catalogul de branduri profesioniste pe care le reprezentăm s-a mărit considerabil, amintind de Lastolite, Colorama, Hensel, Schneider, la care s-au alăturat de curând Joby și Lowepro în domeniul foto, dar și JVC PRO și Blackmagic Design, în zona de live streaming și producție video.

 

Showroom și magazin online 

Showroomul Photosetup a funcționat încă din 1999, reprezentând o sursă bogată de echipamente pentru pasionații de fotografie și videografi. În anul 2012, am migrat și în online, fiind la îndemâna și mai multor clienți care au dorit să achiziționeze aparatură de ultimă generație pentru pasiunile sau meseria lor. Anul acesta însă, a venit cu schimbări majore și așa cum ai aflat deja, ne-am mutat într-un nou showroom mult mai spațios, în care îți oferim posibilitatea de a testa echipamente, și în care ai mereu alături de tine o echipă de specialiști pregătiți să te asiste în procesul de achiziționare a aparaturii.

 

 

Expertiză și Client Service la standarde înalte 

Unul dintre lucrurile care ne place să-l facem și de altfel ne și recomandă pe deplin, este profesionalismul și dedicarea cu care lucram, cât și serviciul de suport pe care îl oferim fiecărui client. Așa cum probabil și tu ai observat cand ne-ai vizitat în showroom, încă de cand ne pășești pragul, îți ascultăm nevoile și te îndrumăm către cele mai potrivite soluții. Chiar dacă unele produse nu le avem pe moment, ne petrecem timp căutându-le pentru tine, doarece bucuria ta este satisfacția noastră. Și pentru că suntem dedicați nevoilor tale, investim timp pentru a-ți găsi întotdeauna cele mai bune soluții.

 

 

Așa cum poate știi deja, echipa noastră este formată din 14 oameni, fiecare cu roluri bine definite și specializate. Astfel, încă de la prima interacțiune telefonică cu colegele noastre, vei beneficia deja de tot suportul nostru atunci cand plasezi comanda, iar pentru a te asigura că ai ales acele echipamente profesionale care se aliniază nevoilor și dorințelor tale, ai tot suportul tehnic oferit de echipa de consultanți de vânzări.

 

Avantajele de a fi client Photosetup

Când vine vorba de beneficii, îți spunem: bine ai venit în Membership!  

Această formă de fidelizare se împarte în 3 categorii, și anume: Membership START, PREMIUM sau VIP. Ele reprezintă discounturi permanente pentru achiziția produselor online. Cu alte cuvinte, cumperi liniștit cu prețuri speciale, ori de câte ori ai nevoie. 

Pentru mai multe detalii despre cum poți face parte din grupul Membership START, PREMIUM sau VIP, îți reamintim pagina destinată acestei categorii! 

 

Să-ți mai povestim și despre Punctele bonus? Cu siguranță știi deja că la fiecare produs achiziționat din magazinul online, 1% din valoarea lui se întoarce înapoi la tine sub forma de discount prin punctele de fidelitate. 

 

Vânzarea offline B2B/SEAP

Chiar dacă reprezinți o instituție sau o corporație și ai nevoie de pachete complete în vederea construirii propriilor studiouri foto-video pentru generarea unui conținut de calitate și adaptat cât mai multor sfere vizuale, știi ca la noi poți beneficia de atenția cuvenită! De aceea, diviza noastra B2B are un numar de telefon dedicat, și colegi cu experiență care te ajută chiar dacă vrei sa achizitionezi prin sistemul de licitații publice. Am colaborat cu multe instituții publice și corporații și te poți baza pe experiența noastră din această nișă.

 

Ne adaptăm constant! 

Zona de producție video a luat o amploare neașteptată în ultimul an, iar feedback-ul primit din partea clienților ne-a motivat să integrăm în showroomul nostru un studio de creație destinat creatorilor de conținut, o noutate în piață.

Acest lucru care ne clasifică drept singurul magazin dedicat foto & video cu asemenea facilități.

 Nevoia acestui studio a apărut ca o provocare pentru noi și reprezintă doar un exemplu dintre multele tipuri de soluții foto-video dedicate pe care ți le putem oferi chiar și ție. Un spațiu în care poți testa orice echipament performant, de la camere video, la sisteme multicam PTZ, mixere și sisteme audio specializate.

În urma recenziilor primite de la clienții noștri, reiese constant că Photosetup se străduiește să se mențină ca o sursă de încredere ce oferă soluții complete pentru întreaga aparatură foto și video, de care orice pasionat sau profesionist din domeniu are nevoie! Noi suntem aici pentru a te ajuta pe tine cu echipamentele cele mai bune, pentru ca tu să te poți concentra pe proiectele tale, cu ajutorul lor.

 

Iar dacă vrei sa te documentezi despre teme precum De ce am nevoie pentru a-mi crea propriul studio? sau Ce cameră video îmi recomandați pentru a-mi începe cariera de creator de conținut? vei găsi răspunsul la aceste întrebări fie de pe blogul Photosetup, fie chiar din showroom-ul nostru, unde consultanții Photosetup te așteaptă cu drag!

 

%d bloggers like this: