Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Sfaturi utile

Cele mai bune aparate foto ale primăverii

Poate fi destul de dificil să te limitezi la doar câteva modele de aparate foto, atunci când dorești să le alegi pe cele mai bune. Un lucru foarte important de reținut este acela că nu există o singură cameră foto care să fie cea mai bună, ci există doar camera care se potrivește cel mai bine nevoilor tale particulare. Partea bună este că, indiferent de preferințe, buget sau de nivelul tău în fotografie, cu siguranță există o cameră potrivită și pentru tine. Deci, ce rămâne de făcut este să o alegi pe cea care se mulează cel mai bine pe preferințele și nevoile tale actuale. Totuși, acest lucru poate fi extrem de greu, mai ales când există o multitudine de aparate foto prezente pe piață. Pentru a veni în ajutorul tău, specialiștii Photosetup au centralizat cele mai bune modele ale primăverii. Astfel, vei fi informat, la curent cu noutățile și vei avea un punct de plecare pentru a lua cea mai bună decizie. 

 

Iată 4 cele mai bune aparate foto ale primăverii:

 

1. Canon EOS R6 

 

Canon EOS R6 este o cameră foto premium, full-frame, care oferă o performanță completă atât pentru fotografie, cât și pentru partea video. Cu un meniu intuitiv și un corp foarte confortabil, aceasta reprezintă una dintre cele mai bune camere mirrorless, mai ales dacă ești în căutarea unui dispozitiv universal. Aparatul Canon deține stabilizare a imaginii, un ecran tactil complet articulat și un vizor electronic de înaltă rezoluție. Are un sistem de focalizare automată de top, care poate urmări subiectul până la marginile cadrului, o calitate incredibilă a imaginii și o viteză de 20 de cadre pe secundă. Este, de asemenea, o cameră foarte capabilă, cu posibilitatea de a captura 4k și cu o capacitate de înregistrare internă pentru lucrări video mai avansate. 

 

2. Fujifilm X-T4

 

Dacă îți dorești o camera foto cu senzor de decupare, Fujifilm X-T4 este una dintre cele mai bune alegeri. Aceasta este o cameră hibridă excelentă, cu un corp relativ portabil, stil retro și ecran complet articulat. Aparatul folosește un senzor de 26 de megapixeli și oferă o calitate foarte bună a imaginii, iar dacă dorești să ajustezi aspectul JPEG-urilor te poți juca cu diferitele profiluri pe care le deține. Când vine vorba de partea video, putem spune că Fujifilm C-T4 poate filma cu o viteză de 15 fps, iar stabilizarea imaginii face o treabă fantastică, reducând mișcarea camerei atunci când filmezi sau fotografiezi fără un trepied foto.

3. Nikon Z6 II 

 

O altă alegere bună pentru oricine caută o cameră full-frame este și Nikon Z6 II. Acesta oferă o valoare excelentă, mai ales prin prisma procesorului sau suplimentar Expeed 6, care aduce o serie de îmbunătățiri printre care se numără și noul mod de rafala de 14 fps, dar și o mai bună focalizare automată. Aparatul Nikon deține cea mai largă montura full-frame din lume, fiind capabil să capteze lumina mai bine ca niciodată. De asemenea, deține un slot suplimentar pentru card UHS-II, care se alătura slotului CFExpress și îți va permite să ai mai mult spațiu de stocare, la viteze mai ridicate. 

Nikon Z6 II Aparat Foto Mirrorless 24,5MP Video 4K Wi-Fi Body cu FTZ [1]

4. Sony A7 IV 

 

Lansat de curând, Sony A7 IV, urmașul lui Sony A7II este o opțiune perfectă pentru cei care se află într-o continuă mișcare, fie că vorbim de fotografie/videografie de evenment, călătorii, fotografie de stradă sau vlogging. Corpul său compact găzduiește un senzor Exmor R full frame de 33 MP, procesor Bionz XR, oferă urmarire în timp real și focalizare automată pe ochi.

Un vizor electronic cu 3,69 milioane de puncte, ecran tactil de 3’’ cu unghi variabil și un sistem de stabilizare a imaginii pe 5 axe il fac perfect pentru filmări din mână la o rezolutie 4K de până la 60p, format 4:2:2 pe 10 biti, S-CINETONE/S-LOG 3

 

sony a7iv

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai bune aparate foto ale primăverii. În funcție de preferințele, dar și de nevoile tale pot exista și alte opțiuni care să ți se potrivească de minune. Dacă încă nu ai găsit camera pe care ți-o dorești, poți cere oricând ajutorul consultanților Photosetup sau poți face o vizită la sediul nostru din strada Uranus 98, București, unde vei avea ocazia să și testezi echipamentul foto.

%d bloggers like this: