Visible Dust Silicon DustSnapper creaza mediul perfect pentru curatarea senzorului

Dust Snapper-ul ofera o suprafata curata pentru curatarea aparatului foto si obiectivelor, prin intermediul efectului magnetic si ionic al Dust Snapper. Efectul combinat, ionic si magnetic, al Dust Snapper inlatura si impiedica particulele de praf sa se lipeasca de suprafetele aparatului foto si obiectivelor.

Majoritatea camerelor si obiectivelor foto sunt realizate din materiale compozite care sunt predispuse la atragerea particulelor de praf, atunci cand sunt asezate pe suprafete obisnuite.

Aceste particule, odata lipite de corpul camerei ajung in interior, uneori chiar pe senzor. Pentru a rezolva aceasta problema VisibleDust a realizat un suport dintr-un polimer special cu dubla actiune ionica si magnetica, numit Dust Snapper, care are o putere mai mare de atragere si retinere a prafului decat materialele din care este realizat echipamentul foto.

Prin plasarea unui Dust Snapper sub camera sau obiective, se obtine un mediu fara praf pentru curatarea acestora. Dust Snapper este usor de curatat, putandu-se clati sub un jet de apa sau praful colectat poate fi inlaturat cu un jet puternic de aer.

Datorita materialelor si tehnologiilor folosite in realizarea lui, DustSnapper nu este o simpla suprafata de lucru, ci un pentru un instrument pentru crearea unui mediu propice pentru curatarea echipamentului foto.

%d bloggers like this: