Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Testari echipamente foto-video

The Kata Desert Trial

O scurta excursie pentru testarea unor echipamente s-a transformat intr-o experienta unica pentru cei 15 designeri Kata care au petrecut 3 zile testand 25 de genti, in Wadi Zered (Hasa), o locatie izolata din Jordan, recunoscuta pentru frumusetea ei de nedescris.

Este o zona in care ajung putini oameni, iar numarul gentilor foto care ii insotesc este si mai mic. Tocmai de aceea a fost aleasa aceasta locatie pentru a vedea cum se comporta in teren cateva din noile produse, dar si unele prototipuri, care, pentru moment, vor ramane un secret.

Echipa de la Kata a plecat echipata pentru cele 3 zile de mers prin Wadi Zered, carand, pe langa echipamentul foto si proviziile necesare acestei perioade.

In aceasta tura de testare echipa nu a putut beneficia de suport exterior, iar singurul drum catre casa era la capatul traseului.

Gama produselor testate a fost larga, cuprinzand genti si rucsacuri foto si video din toate colectiile si pentru toate tipurile de echipamente, profesionale sau entry level.

Echipamentele testate au inclus Pro-Light Beetle-282 PL, VB-510 Video Backpack, Pro-Light Source-261 PL, TLB-600 Telephoto Lens Backpack, GRIZZLY-3, Ultra-Light Bumblebee-222 UL, D-Light Grip-12 DL, DP-409, Pro-Light Access-14 PL, Digital Pouch DF-410-V si cateva prototipuri despre care inca nu se poate vorbi.

Pe parcurs calatoriei, atat oameni cat si echipamente au fost testati dupa acelasi criterii:

• durabilitate – gentile au trecut acest test fara probleme, iar participantii au recunoscut ca si echipa a rezistat si ea….

• performante – si aici gentile s-au ridicat la nivelul asteptarilor. Nici echipa nu a fost mai prejos, cativa dintre domni surprinzand prin calitatile lor de bucatari.

•capacitate – gentile si rucsacurile Kata au fost umplute la maxim cu tot felul de echipamente foto, mancare, apa, haine si echipament de hiking. Si membrii echipei au avut capacitatea de a cara tot acest echipament si de a fi mereu veseli si pregatiti pentru toate incercarile la care au fost supusi.

Pentru a vedea exact ce s-a intamplat in cele 3 zile, puteti urmarii filmele si fotografiile realizate acolo de participanti. Astfel va puteti convinge singuri de cat de bine se comporta echipamentele Kata in cele mai neobisnuite circumstante.

%d bloggers like this: