Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Obiective fotoSfaturi utile

Sigma 50-200 mm F4-5.6 DC OS HSM – versatil si accesibil

Sigma 50-200 mm F4-5.6 DC OS HSM

Sigma 50-200 mm F4-5.6 DC OS HSM este recomandat fotografilor aflati la inceput de drum si care doresc sa isi mareasca trusa foto cu un teleobiectiv, in completarea obiectivului de kit.

Sigma 50-200 mm F4-5.6 DC OS HSM a fost conceput pentru a fi versatil si accesibil. Dimensiunile reduse ale acestuia fac fotografierea din mana mult mai usoara, fiind in acelasi timp si usor de transportat. Este un obiectiv care poate fi folosit pentru foarte multe tipuri de fotografie, precum portrete, copii care se joaca in parc, sporturi de amatori sau chiar wildlife, datorita zoom-ului de 200 mm.

Sigma 50-200 mm F4-5.6 DC OS HSM beneficiaza de intreaga tehnologie Sigma, care il transforma intr-un obiectiv performant, precum sistemul de focus intern (Internal Focusing System) care elimina rotirea lentilei frontale, permitand folosirea filtrului de polarizare si imbunatatind calitatea optica a obiectivului.

De asemenea, utilizarea sticlei SLD (Special Low Dispersion) pentru compensarea aberatiilor cromatice si a tratamentului Super Multi-Layer pentru a reduce flare-ul si luminile incidente garanteaza o claritate ridicata a imaginii pe intreaga plaja focala.

O alta inovatie Sigma este sistemul de stabilizare OS, care este silentios si permite obtinerea de imagini clare chiar si in conditiile fotografierii intr-o lumina slaba.

Obiectivul are baioneta construita din metal, la fel ca si montura aparatului. Un tratament special de crestere a rezistentei este aplicat pe suprafata metalului pentru a mari rezistenta obiectivului in timp.

Aceste caracteristici transforma Sigma 50-200 mm F4-5.6 DC OS HSM intr-un obiectiv practic, recomandat fotografiilor pasionati care au nevoie de un echipament versatil si de incredere, cu care sa obtina imagini de calitate, fara a fi nevoiti sa faca investitiile financiare foarte mari.

%d bloggers like this: