Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Lectii de fotografieReview

Povestea fotografiei:Bloody Princess

Cei care il cunosc deja pe Sooska nu raman surprinsi de talentul si imaginatia sa, insa de data aceasta, s-a intrecut putin pe sine. Bloody Princess a pornit de la ideea unui experiment si o vizita la un castel vechi:

”Ce s-a intamplat de fapt… Intamplare? NU. Nu cred ca lucrurile se intampla asa, doar din intamplare!
Un bun prieten mi-a povestit despre o locatie faina, despre un castel lasat in paragina dar cat de cat in stare buna, si m-a invitat sa vad si eu, fiindca el a devenit administratorul castelului.
Locatia are un potential infinit daca vine vorba despre sedinte foto!!! e superb! imediat am si facut planul pt. o sedinta foto.
Eu asa procedez ca incerc sa regizez scenariul in cap, pe hartie, ca sa am totul pregatit si cand ajungem la fata locului, doar sa le pun in practica. Asta in general functioneaza perfect fiindca nu la fata locului incep sa ma uit la unghiuri, la setari, la planul de iluminare. Sosim, montam, setam si asa poti sa reduci timpul sedintei foto foarte mult.”[Sooska]

Cum in zona nu era posibilitatea alimentarii cu curent electric, Sooska s-a folosit pentru aceasta sedinta foto de noul kit portabil de la Photoflex – Triton.

Rezultatul sedintei si making-of-ul le puteti viziona in galeria de imagini de mai jos.

Articolul complet despre sedinta foto este foarte interesant si va sugeram sa-l cititi direct pe blog-ul fotografului : http://pintograf.blogspot.com/2012/03/bloody-princess-triton-flash-test.html

[slideshow]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=cH1uHYSA-Hk&w=560&h=315]

Copyright Photo: Sooska. Dreptul de autor al fotografiilor postate sunt proprietatea exclusiva a fotografului sub numele caruia s-au publicat fotografiile/articolul. Fotograful declara in mod implicit prin inscrierea imaginilor in acest proiect, ca este detinatorul drepturilor de autor asupra acestestora si isi asuma toate consecintele legale in cazul in care se dovedeste ca nu detine drepturile intelectuale asupra fotografiilor. Fotografiile publicate sunt protejate de legea Dreptului de Autor (LEGE nr.8 din 14 martie 1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe ) si orice incercare de utilizare a acestor fotografii fara dreptul explicit al autorului, se pedepseste conform legii in vigoare.

%d bloggers like this: