Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Testari echipamente foto-video

Pastel de toamna

Toamna este anotimpul culorilor iar spectacolul padurii ne atrage si ne indeamna la fotografiat.

Indrumati de Mihai Moiceanu vom descoperi farmecul locurilor din zona Bran, invesmantate in pastel de toamna si le vom transpune in fotografii deosebite. Timp de cateva zile toamna va fi modelul nostru iar noi vom fi creatorii ei. Vom avea ocazia cu fiecare fotografie noua sa o inventam si reinventam dupa voia noastra, fie in culori calde fie in nuante de gri. Mihai Moiceanu si cei doi asistenti ai sai ne vor fi alaturi pentru a se asigura ca recolta de fotografie buna va fi bogata toamna aceasta.”

Workshop-ul este organizat in zona Moieciu-Bran, in spatiul dintre Piatra Craiului si Bucegi, un loc unde vom descoperi locuri frumoase, oameni interesanti, gazde primitoare si vom face fotografii bune.

In plus, pe langa informatiile legate de fotografia ce poate fi realizata pe timp de toamna, veti putea participa la concursul de fotografie care se va desfasura in cadrul workshop-ului, organizat pe doua sectiuni. Sectiunea “fotografia de acasa” si sectiunea ” fotografia de la workshop”. Tocmai de aceea sunteti rugati aduceti 10 fotografii din portofoliu personal. Jurizarea va fi realizata de catre participanti. Castigatorii fiecarei sectiuni vor primi un premiu constand in cate un CD multimedia “Pleoapa Carpatilor”, autor Mihai Moiceanu, si vor avea ocazia sa isi vada fotografia expusa pe site-ul www.cameramm.ro.

%d bloggers like this: