Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Testari echipamente foto-video

OPEN PHOTO SEMINAR la Brasov

Photolife alaturi de Nikon si Photosetup te invita la un seminar fotografic de proportii, pe 22 ianuarie la Brasov.

In premiera absoluta pentru Romania, vei vedea:
– noua colectie de trepiede Manfrotto destinate pasionatilor de fotografie;
– noua colectie de genti/rucsacuri foto Manfrotto;
– noua colectie de imbracaminte pentru fotografi creata sub brand-ul Manfrotto.

Deasemenea vei avea posibilitatea sa vezi si colectia Kata lansata de curand: D-Light, Pro-Light si Ultra-Light. Ai ocazia sa vezi, sa probezi, sa testezi, sa pui intrebari si sa afli informatii importante pentru tine, in alegerea accesoriilor foto.

Si pentru ca dintr-un astfel de eveniment nu puteau lipsi aparatele foto, Nikon iti aduce pentru test cele mai noi camere D7000, D3100, dar si o intreaga gama de obiective: 35mm f/1.4 AF-S, 85mm f/1.4 AF-S, 24-120 F/4 AF-S VR, 28-300 f/3.5-5.6 AF-S VR, 55-300f/3.5-5.6 AF-S VR, blitul SB-700 si aparatele compacte P7000, S1100pj si S8100. Poti fotografia, poti testa si poti afla raspunsuri legate de orice camera Nikon, direct de la reprezentantii veniti pentru tine special la acest eveniment.

Evenimentul va este adus la Brasov de Photolife, iar gazda va va fi Dan Dinu ce va povesti cateva dintre experientele petrecute alaturi de Nikon, Manfrotto si Gitzo in recenta expeditie din Islanda sau in turele din cadrul proiectului Romania Salbatica. Vei putea vedea imagini in premiera din aceste expeditii si vei putea discuta amanunte legate de folosirea echipamentelor pe teren. Dan Dinu iti va prezenta personal urmatoarele workshop-uri ale acestui an si iti va arata imagini din editiile anterioare, deasemenea vei vedea o demonstratie de curatare a senzorului aparatului si vei asista la lansarea catorva servicii noi in premiera pentru Brasov.

Tombola si Voucher de discount

Nu in ultimul rand, vei primi la intrare un voucher care iti va oferi posibilitatea de a achizitiona orice produs Kata sau Manfrotto cu discount 10%,  respectiv orice produs Nikon cu un discount de 5%, pentru o perioada de o luna de la data evenimentului. Photolife va organiza o tombola prin care cei prezenti pot castiga un curs foto la Brasov, sau sansa de a-l insoti pe Dan Dinu intr-una dintre turele din cadrul proiectului Romania Salbatica.

Evenimentul este deschis oricarui pasionat de fotografie si se va desfasura la Centrul Cultural Reduta, str. Apollonia Hirsher nr. 8 din Brasov. Programul se desfasoara intre orele 10:00 – 17:00, iar intrarea este libera.

Toate bune si te asteptam.

3 thoughts on “OPEN PHOTO SEMINAR la Brasov

Comments are closed.

%d bloggers like this: