Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Testari echipamente foto-video

Manfrotto seria 290 cu TVA CADOU

In martie Manfrotto ofera cadou valoarea TVA-ului pentru Seria 290

Pentru a veni in sprijinul fotografilor care doresc un trepied cu perfomante maxime la un pret accesibil,  Manfrotto ofera cadou valoarea TVA-ului, la toate kiturile de trepiede  si monopiede din seria 290.

Seria 290 Manfrotto : Performanta esentiala!

Una dintre cele mai cunoscute si apreciate serii de trepiede foto, Manfrotto 290, a fost creata preluand cele mai bune caracteristici de la seria profesionala 190.

Chiar de la inceput, noile modele 290 s-au dorit a fi instrumentul perfect pentru cei care au transformat pasiunea pentru fotografie intr-un nivel avansat. Tocmai de aceea, au fost preluate unele caracteristici de la trepiedele profesionale si adaptate astfel incat, acest accesoriu foto sa fie usor de folosit de catre cei care au nevoie de un trepied simplu de utilizat, stabil si de incredere.

Picioarele seriei 290 sunt usor de manevrat si ofera doua unghiuri de pozitionare, ele desfacandu-se rapid datorita clapetei rapide de eliberare/strangere. Forta de strangere a clapetei este ajustabila si se face cu ajutorul unui imbus.
Pentru a oferi un confort maxim fotografilor, doua dintre picioarele trepiedului sunt imbracate cu mansoane pentru a proteja mainile utilizatorului.
Coloana centrala este detasabila permitand fotografului sa pozitioneze capul trepiedului in jos, pozitie utila pentru fotografii macro.
Picioarele sunt disponibile in 3 sau 4 sectiuni, modelul cu 4 sectiuni fiind recomandat cu precadere  pentru fotografia de natura sau in locatii, datorita dimensiunilor compacte in pozitie strans.
Datorita calitatii materialelor folosite, a constructiei durabile, a robustetii specifica Manfrotto si a capului detasabil interschimbabil, seria 290 se defineste ca o achizitie accesibila si totodata o investitie de durata pentru orice categorie de fotograf.

Kit-urile care alcatuiesc aceasta serie au fost concepute pentru a acoperi cele mai variate cerinte, avand in dotare diferite tipuri de capete, atat bila cat si 3-Way, dintre care 804RC2, cel mai utilizat de catre majoritatea fotografilor, datorita performantelor sale.

Cateva review-uri despre aceste kit-uri din seria 290 se pot citi urmand link-urile de mai jos:

[vimeo http://www.vimeo.com/17798690 w=400&h=225]

Manfrotto Imagine More – Hobbyist from Manfrotto Imagine More on Vimeo.

[vimeo http://www.vimeo.com/17921948 w=400&h=300]

Manfrotto 290 Series – Tutorial Video from Manfrotto Imagine More on Vimeo.

Promotia se desfasoara intre 1 si 31 martie 2012.

%d bloggers like this: