Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Testari echipamente foto-video

Manfrotto cel mai bun suport pentru pasiunea ta

Sub sloganul ”Manfrotto cel mai bun suport pentru pasiunea ta”, Manfrotto lanseaza trei serii noi de trepiede foto dedicate pasionatilor de fotografie.
Manfrotto a tinut cont mereu de feedback-ul primit de la fotografii din lumea intreaga care utilizeaza produsele dar mai ales trepiedele foto, astfel incercand sa ofere mereu cele mai bune soluții care sa raspunda cat mai exact nevoilor pe care aceștia le au.
Aceste feedback-uri nu se rezuma doar la fotografii profesionisti, ci și la cei pasionați de fotografie. Acesti entuziaști sunt cei care vor aiba satisfactia unei fotografii reusite atunci cand pleaca in vacanta, sau fotografii memorabile de la reuniunile cu prietenii sau familia. Ei sunt cei pentru care Manfrotto, a dezvoltat o noua linie de trepiede foto, usor de purtat in orice bagaj, rucsac sau geanta, extrem de usor de utilizat, trepiede care ii vor ajuta chiar si pe pasionatii de fotografie, sa realizeze fotografii la un nivel profesionist.

Cele trei serii sunt dedicate pasionatilor de fotografie, impartiti pe trei segmente:

1. fotografia de familie: seria Compact cu cap foto/video inclus ideal pentru aparat foto bridge sau DSLR cu un obiectiv zoon standard (ex: Nikon D5000 cu 18-55mm) si similare, eventual camera video miniDV.

2. fotografia de vacanta: seria 390 cu cap inclus ideal pentru DSLR incepand cu entry-level cu obiective incepand de la 18-55mm (Nikon D5000 si similare alte brand-uri) pana la DSLR middle level cu obiective pana la 200mm.
3. fotograful aspirant ”a pro-like style” : seria 290 cu cap inclus, ideal pentru orice tip de DSLR cu obiective pana la 300mm.
Prin aceste trei serii noi, Manfrotto acopera acum in totalitate piata trepiedelor foto, oferind cea mai mare, cea mai completa gama pentru toate tipurile de fotografi, pasionati si profesionisti.

Practic, fotografii vor avea de-acum oportunitatea de a achizitiona cele mai bune trepiede foto din punct de vedere calitate, confort, stabilitate si  garantie la preturi extrem de accesibile.

Produsele Manfrotto se gasesc in Romania in magazinele specializate foto (inclusiv magazine on-line).

%d bloggers like this: