Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Testari echipamente foto-video

Hensel lanseaza Integra 600W

Fotografii cu buget limitat dar cu un etalon de calitate ridicat, pot fi acum foarte fericiti deoarece Hensel a creat o gama intermediara care combate cu succes toti competitorii din clasa mijlocie: Integra 600W cu  tehnologie integral germana la preturi extrem de accesibile.

Hensel a creat momente maxime de ingrijorare concurentilor sai prin recenta lansare (in luna aprilie 2012) a blitz-urilor Integra 600.

Succesul inregistrat de Hensel cu  noile Integra 600W la doar doua luni de la lansare este neaspteptat de mare, avand solitcitari masive in Statele Unite, in mod special, iar timpul de asteptare pentru onorarea comenzilor pentru Europa, in acest moment fiind destul de mare. Cererea masiva poate fi  datorata si datorita acestui echilibru maxim oferit de Hensel, dintre calitatea germana  si pret .

Blitz-urile cum spuneam, sunt fabricate integral in Germania iar germanii se mandresc foarte mult cu acest lucru. Totul, absolut totul este fabricat in fabrica Hensel si ce nu se poate realiza de ei se comanda tot la furnizorii germani.  Acest cult al lui Hensel fata de calitate ofera performante tehnice deosebite reusind totusi sa pastreze un echilibru perfect intre calitatea produsui si pretul de achizitie.

Facand parte din sistemul EHT, noul Integra 600W este compatibil cu toate accesoriile Hensel din gama Integra sau Expert (sau chiar si generatia mai veche Contra–E), ceea ce ofera un mare avantaj fotografilor care au deja 1-2 blitzuri Hensel din alta generatie si doresc sa-si completze suita de capete.

Avantajos este si pentru fotografii care doresc sa achizitioneze pentru prima oara blitz-uri, alegerea fiind mult usurata in aceste conditii, deoarece calitatea oferita de Hensel lasa mult in spate orice alt furnizor. Dar sa vedem ce ofera Integra 600:

  • Putere : 600J
  • Lampa de modelare: 300W
  • Lampa de modelare ajustabila:  full/prop/auto reduction/ off
  • Diafragma la 1m distanta, 100ASA, t 1/60 cu reflector de 12 inch: 90  2/10
  • Diafragma la 2m distanta, 100ASA, t 1/60 cu reflector de 12 inch: 45  1/10
  • Durata flash-ului la t0.5:  1/1000 s .
  • Timpul de reincarcare la putere minima: 0,2 s
  • Iar la putere maxima: 1,7 s
  • Ofera o plaja larga de variatie a puterii in 6 diafragme, fiecare la randul ei, putand fi foarte precis ajustata in zecimi de  diafragma
  • Panoul de control de pe spatele blitz-ului ofera control digital.
  • Rezistenta maxima: s-a optat pentru o carcasa metalica care confera o mai mare robustete monoblocului in conditii de utilizare mecanica extrema, lovituri, caderi, etc. sau cu alte cuvinte robustetea tipic germana isi spune din nou cuvantul.
  • Sistemul de prindere in stativ permite reglaje pe tilt vertical si manevrari nenumarate fara riscul de a ceda  dupa utilizari indelungate.
  • Include suportul de prindere al umbrelei.
  • Toate mecanismele sunt din metal (aluminiu sau otel) si garanteaza utilizatorului o functionare la fel de buna pentru o perioada foarte lunga de timp.
  • Lampa de modelare are o functie de stand-by care o diminueaza atunci cand nu este utilizata, pentru optimizare maxima si pentru a prelungi durata de viata a lampii.
  • Si pentru ca blitz-urile Hensel sunt facute pentru Hard-useri, Hensel a plasat o siguranta de rezerva ca si piesa de schimb (bonus), intr-un lacas special aflat in interiorul manerului. Adica nu incomodeaza si o gasesti acolo exact cand ai nevoie de ea. Un amanunt deloc de neglijat.
  • Sistem de racire cu ventilator silentios, integrat.

Despre configuratiile lor in kit-uri se pot povesti multe, insa Hensel a creat un kit basic cu care fotografii pot lucra fara probleme la inceput si pot adauga pe parcurs orice alte accesorii atat de la Hensel cat si de la Photofelx  (softbox-uri, umbrele, blende, etc).

Pentru ca fiecare fotograf are nevoi diferite, ca de obicei, va sfatuim sa ne contactati  pentru a face o configuratie pe specificul activitatii sau bugetului fiecarui fotograf in parte. Colegul nostru Catalin  cu o experienta de peste 8 ani in echipamente de studio, reuseste intodeauna sa gaseasca solutiile cele mai potrivite pentru clienti.

Despre tehnologia Hensel made in Germany:
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=uIpx37Y7q1g&w=560&h=315]

Unul dintre cele mai mari  studiouri foto echipate de noi in Brasov [Dan Comaniciu/Shots]:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=2tChEhtDMT8&w=555&h=346]

Mai multe articole si review-uri despre Hensel se pot citi mai jos:

Hensel cu Sooska la Fotogenica 2012
Profil de fotograf: Dan Comaniciu
Profil de fotograf: Daniel Baltat
De ce prefera fotografii blitz-urile Hensel?
Profil de fotograf: Soos Attlia [Sooska]
Sfaturi utile:  Ce trebuie sa stiti cand cumparati un blitz de studio
Profil de fotograf: Dan Samoila pe covorul rosu
Povestea fotografiei: Masina de epoca
Profil de fotograf: In lumea modei cu Ioan Nicolae
Hensel sau fotografia dusa la extrem
Sooska, un fotograf hard user
Povestea fotografiei:  Hensel Speed Max

One thought on “Hensel lanseaza Integra 600W

  • Un articol util despre blitz-ul Hensel Integra 650W nou lansat.

Comments are closed.

%d bloggers like this: