Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Evenimente

Cu “Emotii” alaturi de Luiza Boldeanu la Brasov

Emotii-luiza=boldeanu-photosetup
Emotii – Liiza Boldeanu

Cu “Emotii” alaturi de Luiza Boldeanu la Brasov

Saptamana trecuta la Brasov, a avut loc vernisajul expozitiei “Emotii”, purtand semnatura Luizei Boldeanu, unde a fost si Photosetup prezent in calitate de partener.

Sub indrumarea lui Dan Dinu si gazduita de un loc cochet in inima Brasovului, expozititia cuprinde o selectie din cateva lucrari ale Luizei, care surprind prin delicatetea mesajului. Fie ca discutam despre portrete expresive, despre priviri luminoase in care poti sa te pierzi, sau despre unduiri mladioase ale corpului uman, regasim in imaginile expuse un singur mesaj, ce ne vorbeste despre o oglindire a propriilor noastre emotii in personajele pe care le privim.

Emotii, Luiza Boldeanu
Emotii, Luiza Boldeanu

Ne-au placut lucrarile ei si am dorit sa aflam de la Luiza ce reprezinta aceasta expozitie pentru ea.

Iata mai jos comentariile Luizei despre “Emotii’

Aceasta expozitie reprezinta ceea ce reprezinta orice expozitie pentru un fotograf: o emotie atunci cand iti vezi lucrarile tiparite si expuse intr-un local, urmata de o sumedenie de emotii la vernisaj, cand, atat lucrarile cat si expozitia ca tot unitar iti sunt admirate si criticate.

Expozitia de fata a venit din senin datorita lui Dan care m-a intrebat la o intalnire a fotografilor daca nu as vrea sa expun la Brasov. A fost o surpriza placuta si pe aceasta cale doresc sa ii multumesc inca odata.

De ce “Emotii” ?  Pentru ca in portretele pe care le realizez, incerc si sper ca reusesc, sa surprind diferite emotii si starii la fiecare din modele fotografiate in situatiile date. Personal, plec de la ideea ca in fiecare fotografie se regaseste un pic (mai mult) si din personalitatea fotografului. De altfel, un potret care sa iti sopteasca o poveste si care sa aiba un mesaj de transmis este aproape imposibil de realizat fara a-ti cunoaste in prealabil, destul de bine, modelul, acest lucru incluzand si o conexiune aparte. Bineinteles, aici nu vorbesc nici despre streetphotography nici despre photojournalism. Emotii pentru ca in portrele mele privitorul isi poate oglindi propriile emotii sau trairi pe care le-a incercat la un moment dat in decursul vietii lui. ”  Luiza Boldeanu

Vernisajul a fost unul de succes, semn ca multa lume apreciaza lucrarile Luizei.

 

luiza-boldeanu-expo-emotii-photosetup
Emotii, Luiza Boldeanu

 

Emotii, Luiza BOldeanu
Emotii, Luiza BOldeanu

Asadar, daca sunteti din Brasov sau doar in trecere prin acest oras minunat din inima tarii, va invitam sa faceti un mic popas la Terroirs, locul care gazduieste expozitia Luizei. Atat lucrarile Luizei cat si locatia merita vizitate.

Terroirs, boutique du vin, este  un local unic in peisajul brasovean, unde vinul, cartea de arta si nu in ultimul rand fotografia, se vor simti ca acasa.

Expozitia poate fi vizitata in perioada 17 iulie – 11 august 2013.

 

 

%d bloggers like this: