Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Testari echipamente foto-video

Calatoresti mai usor cu FlyBy-76 PL de la Kata

Pentru fotografii cu mult echipament, a calatorii poate deveni un cosmar in incercarea de a transporta echipamentul foto in siguranta. De cele mai multe ori trebuie sa aleaga intre mai multe genti ori sa renunte la o parte din echipament. Tocmai de aceea Kata a creat modelul de geanta FlyBy-76 PL, conceputa pentru a putea fi incadrata in categoria bagajelor de bord, facilitand astfel purtarea intregului echipament foto in siguranta atunci cand se pleaca la drum. Extrem de incapatoare, ea poate gazdui in compartimentul principal 2 pana la 4 corpuri de DSLR, si, in functie de marime, pana la 10 obiective, cel mai mare putand avea maxim 600 mm, plus blitz, accesorii si laptop de 17”. De asemenea, cei care filmeaza, o pot folosi pentru a depozita o camera HDV precum Sony F3, Panasonic AF100.

Datorita sistemului modular de despartitoare, realizate din spuma Aeriform, interiorul poate fi aranjat dupa necesitati, pentru a organiza si proteja cat mai bine echipamentul fotografic.

Compartimentul pentru laptop, care se intinde pe intreaga lungime a gentii, este realizat dintr-un material elastic, Elasto-Guard, care se poate plia in interiorul gentii pentru a lasa cat mai mult loc pentru echipamente, atunci cand nu este nevoie de un laptop. Atunci cand laptopul este in compartimentul sau, obiectivele nu trebuie sa depaseasca inaltimea peretilor despartitori. Modalitatea de extragere a laptopului, fara deschiderea completa a gentii, face trecerea prin punctele de control mult mai rapida si mai simpla si sigura.

Trepiedul poate fi prins in exterior, in partea frontala, unde sunt doua bucle pentru prinderea curelelor pentru trepied. Documentele si alte efecte personale pot fi depozitate in buzunarul exterior.

Geanta poate fi purtata in doua feluri, avand manere atat orizontal cat si vertical. De asemenea ea poate fi purtata pe umar, cu ajutorul curelei de umar GSS Gecko, cele doua catarame exterioare destinate prinderii curelei de umar asigurand in acelasi timp echilibrarea gentii in momentul purtarii. Pentru distante mari poate fi introdus un trolly, posibilitatea inserarii acestuia, transformand aceasta geanta intr-una perfecta pentru deplasarea prin aeroport sau pe distante lungi, iar atunci cand nu este nevoie, el poate fi scos, iar geanta purtata pe umar.

Protectia echipamentului este asigurata atat de TST cat si Spine Guard.

[slideshow]

[vimeo http://www.vimeo.com/15641658 w=600&h=320]
[vimeo http://www.vimeo.com/26657348 w=600&h=224]
[vimeo http://www.vimeo.com/21581661 w=600&h=225]

Kata’s HDSLR bags highlights review from Kata Bags on Vimeo.

%d bloggers like this: